Lid worden

Bewonersvereniging Grasrijk is er voor alle ‘Grasrijkers’ in Meerhoven. Het lidmaatschap kost slechts € 5 per huisadres per jaar.

GrasrijkWaarom lid worden?
Een prettige en veilige woon- en leefomgeving, dat willen we natuurlijk allemaal. Als lid beslis je mee over de koers die wij varen als het gaat om bijvoorbeeld verkeer, parkeeroverlast, het park, jeugd en jongerenwerk, de stadsverwarming en het winkelcentrum. Hoe meer leden, hoe beter wij de wijk kunnen vertegenwoordigen en hoe sterker we als Grasrijkers staan bij gemeente en andere instanties. Met jouw bijdrage kunnen we materialen voor straatactiviteiten aanschaffen, ondersteunen we initiatieven zoals de het buurtpreventieteam en kunnen we collectieve acties starten, bijvoorbeeld rond de stadsverwarming. Word dus lid!

Aanmelden
Lid worden kan via het online aanmeldformulier. Of stuur een mailtje met vermelding van je naam, adres en eventueel telefoonnummer naar info@grasrijk.nl. We nemen daarna contact met je op. Ben je al lid van een lokale bewonersvereniging in Grasrijk? Doe dan bij die vereniging navraag naar de eventuele regeling die men met ons heeft getroffen.

Meer informatie
Statuten Bewonersvereniging Grasrijk