Actueel

Bewonersvereniging Grasrijk streeft naar een leefbare wijk waarin het plezierig wonen is. Op dit moment hebben onder andere de volgende onderwerpen onze aandacht:

IMG_7881Activiteiten
Grasrijk kent een traditie van veel kleinschalige activiteiten. Bewonersvereniging Grasrijk wil deze initiatieven graag steunen en stimuleren.

Lees verder…

InternationalsInternationals
Via het online platform voor expats proberen we de internationale gemeenschap in Meerhoven te informeren en aan elkaar te binden.

Lees verder…

Buurtstijders1Jongeren
Meerhoven krijgt de komende jaren steeds meer jongeren. Nu is de wijk vooral ingericht op kinderen. Het werd dus tijd voor een toekomstvisie voor jongeren in Meerhoven.

Lees verder…

MeerrijkMeerrijk
Meerrijk is volop in ontwikkeling. In 2015 openen supermarkt Lidl en het gezondheidscentrum hun deuren in Meerrijk en wordt de omgeving van De Hangar definitief ingericht.

Lees verder…

ParkerenParkeren
Met de groei van Eindhoven Airport neemt ook de parkeerdruk in onze wijk toe. Reizigers parkeren hun auto gratis in de wijk. Dit tot grote ergernis van bewoners.

Lees verder…

StadsverwarmingStadsverwarming
Bewoners in Meerhoven worden tot enkele duizenden euro’s per woning benadeeld. Dat is de conclusie van de werkgroep Stadsverwarming Meerhoven.

Lees verder…

Grasrijk_dec2014-8404Verkeer
Bewonersvereniging Grasrijk streeft naar een leefbare en verkeersveilige woonomgeving. Veel vragen en opmerkingen van bewoners hebben betrekking op verkeer.

Lees verder…